Approved by PQ - Pro Quality

Alla våra medlemmar är Approved by PQ

Vårt mål är inte att bli störst av alla, men det är viktigt för oss att vara bäst.

Alla medlemsföretag i PQ är PGA Golf Professionals. Det är otroligt viktigt att kunna erbjuda rätt produkter till våra kunder och genom att vi alla har en gedigen utbildning kan vi garantera detta. Det är helt enkelt roligare att spela golf med utrustning som är anpassade.

Eftersom våra shopar ligger ute på klubbarna är våra kunders förtroende en viktig del för oss. Vår största styrka är att vi kan känna oss säkra på att leverera rätt grejer till våra kunder och att vi varje gång vi träffar dom på klubben kan stå för detta.

Det är Approved by PQ

Alla våra leverantörer är Approved by PQ

Alla PRO’s inom PQ träffas flera gånger per år för att byta erfarenheter, träffa leverantörer och utbilda sig för att bli bäst på de produkterna som finns på marknaden. Detta gör att vi håller oss uppdaterade på vad som händer i branschen och hänger med i den snabba teknikutvecklingen.

Detta är en viktigt del i att kunna erbjuda våra kunder rätt anpassad utrustning.

Det är Approved by PQ

Alla våra priser är Approved by PQ

En gammal myt är att det är dyrare i shopen på klubben än det är i det stora golfvaruhuset. Denna myt kan vi slå hål på! Vi vill också gå steget längre och säga att det är billigare att handla på din lokala klubb.

Vi håller samma priser som varuhusen men vi erbjuder bättre service och en högre kunskapsnivå. Hos våra medlemmar får du alltid hjälp med att hitta rätt klubbor som passar dig och det gör det billigare att handla hos oss än hos den stora butiken. Du får helt enkelt rätt grejer – till rätt pris!

En annan viktig del i detta är att vi träffar våra kunder hela tiden, i shopen, på rangen och på banan. Det gör det extra viktigt för oss att sälja rätt utrustning till dig.

Det är Approved by PQ