Lyssna på Stensons, Sörenstams & Zackes sommarprat

Sommar i P1 saknar golfare 2020. I SR-arkivet finns dock sköna sommarprat med golfanknytning.

På midsommardagen är det premiär för klassikern Sommar i P1 som sänds varje dag fram till och med 16 augusti. 2020 finns inga golfare med bland sommarpratarna men genom åren har det snackats en hel del golf i Sveriges Radio-programmet som 2019 firade 60-årsjubileum.

Lyssna på de här repriserna på vägen till eller från golfbanan i sommar:

Kjell Enhager (7 juli, 2015):

”Föreläsare, ledarskapskonsult, golfinstruktör. Ett program fullt med tänkvärda citat och positivt tänkande. Kjell Enhager bjuder på historier från sin karriär som ledarskapskonsult och golfcoach.”

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/571822?programid=2071

Henrik Stenson (31 juli, 2014)

”Henrik Stenson börjar sitt Sommar i P1 året 2001, med en dålig sving och en uppgivenhet. Det var starten på två års hårt arbete som till sist tog honom till toppen av golfvärlden. Hans program genomsyrades av glädjen att få uppleva pojkdrömmar och spela i Ryder Cup, och att få ha sin hobby som yrke. Det blev en resa fylld med anekdoter från golfens värld: som caddien utan byxor som endast hade en överdel av en träningsoverall att tillgå.”https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/407761?programid=2071

Annika Sörenstam (26 juni, 2010)

”Före detta professionell golfspelare. I sitt Sommarprogram pratar Annika Sörenstam om livet efter golfen, om varför hon alltid kommer att förknippa Solheim Cup med U2 och om vilka de enda tankarna var som gick genom huvudet när hon skulle slå det första slaget på herrarnas PGA-tour på The Colonial. Och så pratar hon om familjen och om sin stora passion för mat och vin.”


https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/126323?programid=2071

Göran Zachrisson (18 jul, 2007):
”Golfexpert och tv-kommentator. I sitt Sommarprogram pratar Göran Zachrisson om musiken som ett språk som han känner på samma sätt som naturen och vinden. – Något jag upplever utan att förstå. Själv ägnar jag mig åt att förstå vad som bestämmer, min intuition, eller jag själv? Det är ett helsike, säger Göran Zachrisson.”

https://sverigesradio.se/avsnitt/371176