Om oss

När Pro Quality grundades var det med en tydlig idé om att ge shopparna mer eget ansvar och att aldrig offra sakkunskap för ökad lönsamhet. Vi skulle fokusera på kunskap och vad som är bäst för varje enskild golfspelare hellre än några extra kronor på sista raden. Det lever vi efter än idag.

På PQ brukar vi säga att våra kunders förtroende är vår största styrka. Utan er skulle vi inte vara där vi är idag och det är vi tacksamma för. För att vi ska bli ännu bättre i våra shopar runt om i Sverige vill vi jobba ännu närmare er och lära känna er ännu bättre för att få reda på vad ni behöver för att spela bättre golf.

Alla medlemmar är utbildade PGA Golf Professionals

I dag när många fokuserar på klubbor till ett lågt pris snarare än rätt klubbor har kunskapen om golf blivit ännu viktigare. För oss på PQ handlar det om att lyssna på våra kunder för att kunna ge rätt råd och guida till rätt utrustning. Vi är övertygade om att fler skulle uppleva en roligare och bättre golf med klubbor anpassade efter sig själv och med fler träningstimmar med sin PRO.

För att vara medlem i Pro Quality-kedjan krävs det att man är utbildad PGA Golf Professional. Det är en viktig grundpelare i vår verksamhet och en kvalitetsgaranti. Alla PRO’s inom PQ träffas flera gånger per år för att byta erfarenheter, träffa leverantörer och utbilda sig för att bli bäst på de produkterna som finns på marknaden.

Vi finns över hela Sverige

PQ finns idag representerat i 31 klubbshopar från Boden GK i norr till Bedinge GK i söder. Många av våra shopars PRO’s har haft långa anställningar på sina respektive klubbar. Det ger PQ kontinuitet och dig som kund en trygghet i att du vet vem du träffar i shopen och vem det är du ska fråga när du behöver hjälp.

Vår idé handlar om att finnas där du spelar, inte 20 mil bort. Vi finns här när du går ut för årets första runda och när du kommer in efter ännu 18 hål. Vi finns här när det är dags att byta grepp, klubbor eller skor. Eller när du bara behöver ett enkelt råd. Vi finns här varje dag, år efter år.

Pro Quality – vi är vad vi heter.